NEW ROBOT RECTANGLE WHITE MINOAN ROBOTSPORTS COMPETITION.jpg

MINOAN    ROBOTSPORTS   COMPETITION

7 έως 10 Απριλίου 2023
Ηράκλειο  Κρήτης

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα διαγωνισμός που εστιάζει στην Αθλητική Ρομποτική!!!

Προπονητές - Μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν Αθλητές - Ρομπότ και να συναγωνιστούν στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

Οι κατηγορίες των Αθλημάτων απαιτούν εξαιρετική εφευρετικότητα, μηχανική, κωδικοποίηση, στρατηγική και ομαδική εργασία. Για κάθε Άθλημα, δεν υπάρχει μια ενιαία σωστή ή τέλεια λύση, αλλά ακαθόριστοι τρόποι προσέγγισης της δεδομένης εργασίας, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι προκλήσεις είναι σύντομες αλλά πολυδιάστατες, σχεδιασμένες να δίνουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, όχι μόνο κατά τη διαδικασία προετοιμασίας αλλά και κατά τη διάρκεια των πραγματικών αγώνων!

Ο διαγωνισμός φιλοδοξεί να καλλιεργήσει στους μαθητές την δημιουργικότητα, την ομαδικότητα, την επίλυση προβλημάτων, την εφευρετικότητα, τον υγιή συναγωνισμό, ενώ παράλληλα να διδαχτούν μέσα από την αθλητική ρομποτική, μηχανική, προγραμματισμό, μαθηματικά, φυσική.

Κάθε ομάδα μπορεί να πάρει μέρος σε όσα αθλήματα επιθυμεί, τηρώντας πάντα τους κανόνες κάθε αθλήματος.

Οι κατηγορίες αφορούν μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου και χωρίζονται ηλικιακά.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ & ΚΑΝΟΝΕΣ

CREATE  -  CODE  -  RUN

NEW ROBOT MINOAN ROBOTSPORTS COMPETITION.png
NEW ROBOT MINOAN ROBOTSPORTS COMPETITION.png
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ.png
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ.png
MOUNTAIN BIKE.png
ΠΑΛΗ.png
ΡΑΛΛΥ.png
ΜΕΤ'ΕΜΠΟΔΙΩΝ.png
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ.png
ESPORTS.png
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ.png
DRONES.png
FORMULA GREEN.png
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ.png
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ.png
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ.png
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.png
ΕΚΘΕΣΗ.png

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  

Καθώς γίνονται συνεχή updates παρακαλούμε να ελέγχετε συχνά τις κατηγορίες που έχετε επιλέξει να πάρετε μέρος. 

Τυχόν ενημερώσεις εμφανίζονται με μπλε γράμματα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

HERO LOGO.png

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ:

MINISTRY OF SPORTS-01 HEL JPG (4)_edited.jpg

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ANEK LINES LOGOTYPO  + www  LOW RES RGB.jpg
MYTILINAIOS.jpg
get 3d_transparent.png

ΧΟΡΗΓΟΙ   ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ANEK LINES.jpg

ΑΝΕΚ LINES, κάθε ταξίδι είναι μοναδικό!

 

Με αφετηρία απλούς ανθρώπους της Κρήτης, η ANEK LINES ταξιδεύει 55 χρόνια, γράφοντας ιστορία στις θάλασσες της Μεσογείου.

Το ταξίδι άρχισε τον Απρίλιο του 1967. Με σεβασμό στους ανθρώπους της, διατηρώντας την αμιγώς ελληνική ταυτότητά της, η μεγάλη οικογένεια της ΑΝΕΚ LINES, εξυπηρετεί χιλιάδες επιβάτες με το σύγχρονο στόλο της, το ανθρώπινο πρόσωπό της και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει.

 

Σήμερα, με συνέπεια και ευθύνη, υπηρετεί τη μεγάλη παράδοση που η ίδια έκτισε βήμα-βήμα. Μια ελληνική Εταιρεία, από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες ακτοπλοϊκές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με τη φιλοσοφία της να παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Πάντοτε ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της.

Παραμένει δυναμικά πρωτοπόρα στους θαλάσσιους δρόμους της Ελλάδας και της Αδριατικής, μεταφέροντας με αξιοπιστία επιβάτες και οχήματα, διαθέτοντας σύγχρονα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία.

 

Στα πλοία της ΑΝΕΚ κάθε φορά ζεις μια εμπειρία ξεχωριστή. Γιατί οι άνθρωποί της πιστεύουν ότι κάθε ταξίδι είναι μοναδικό. Σας υποδέχονται με την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλα τα πλοία της Εταιρείας είναι σύγχρονα με πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους και άνετες καμπίνες.

 

Στα εστιατόρια η μεγάλη ποικιλία επιλογών ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα, γευστικές προτάσεις που σε ταξιδεύουν προσφέρουν μια μοναδική εν πλω γαστρονομική εμπειρία. Με έμφαση στην αναγνωρισμένη για τις ευεργετικές της ιδιότητες Κρητική Διατροφή: ποιοτικό φαγητό με αγνά υλικά και πρωταγωνιστή τον θησαυρό της κρητικής γης, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που μόνο η ΑΝΕΚ LINES σε ολόκληρη την Ευρώπη χρησιμοποιεί στα εστιατόρια των πλοίων της. Το φαγητό μπορεί να συνοδευθεί με κάποια επιλογή από την πλούσια λίστα κρασιών.

Ο χρόνος περνάει ευχάριστα στα μπαρ, με ποτό ή καφέ. Στα καταστήματα διατίθενται ποιοτικά προϊόντα και αναμνηστικά. Η επικοινωνία και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο δεν σταματούν στιγμή με το αναβαθμισμένο WiFi On Board από όλα τα σημεία του πλοίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

Η ΑΝΕΚ LINES βρίσκεται πάντοτε δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, στηρίζει διακριτικά όσους έχουν ανάγκη την αρωγή της, κοινωνικές δομές και ιδρύματα, ενθαρρύνει εμπράκτως κάθε αξιόλογη δραστηριότητα με πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, επιστημονικό και αθλητικό χαρακτήρα. Υπερήφανος πρεσβευτής της χώρας μας, δίνει το παρών κάθε χρόνο στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές και εμπορικές εκθέσεις. Ανταποδίδει την τιμητική εμπιστοσύνη των επιβατών με εκπτώσεις σε ημερήσια και βραδινά δρομολόγια και πακέτα προσφορών για όσους ταξιδεύουν με το αυτοκίνητό τους. Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών ΑΝΕΚ Smart Bonus επιβραβεύει τα μέλη του για τη σταθερή προτίμησή τους με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές. 

 

Με σταθερή ρότα στις αξίες που τη δημιούργησαν, η ΑΝΕΚ LINES ενσαρκώνει μία μοναδική ιστορία αγώνα, επιτυχίας και ανάπτυξης με ανθρώπινο πρόσωπο. Με μόνιμη έγνοια της τη συνεχή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει στους επιβάτες της. Η σταθερή εμπιστοσύνη τους είναι για την ΑΝΕΚ LINES η μεγαλύτερη επιβράβευση.

https://www.anek.gr/

5.png

«H Εταιρεία MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας, Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου, Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας και Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

 

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ανέρχεται σε 2,7 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 4.820  άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Επικεντρωμένη στην αειφορία, έχει θέσει ως στόχο τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά τουλάχιστον 30% έως το 2030 και να επιτύχει ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα στο σύνολο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας μέχρι το 2050, βάσει των δεικτών επίδοσης ESG για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Διακυβέρνηση.»

https://www.mytilineos.gr/

EJO 0018 (1).JPG
EJO 0008.JPG
CRETAN HOLIDAYS.jpg

Το CRETAN HOLIDAYS, ένα καθιερωμένο brand name στην ελληνική τουριστική βιομηχανία με 50 χρόνια λειτουργίας ενώ δραστηριοποιείται σε 12 μεγάλους ελληνικούς προορισμούς και εξυπηρετεί περισσότερους από 500.000 επισκέπτες ετησίως.

 

Η απαράμιλλη εμπειρία μας και η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας στο χώρο, μας δίνουν τη δυνατότητα να παραδίδουμε συνεχώς προϊόντα & υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 

Το εύρος των υπηρεσιών μας είναι πολύ μεγάλο και ενδεικτικά περιλαμβάνει:

 

 • διαχείριση πελατών charter

 • μεταφορές (ιδιόκτητος στόλος λεωφορείων)

 • μεμονωμένες και ομαδικές εξειδικευμένες εκδρομές

 • Οργάνωση Group & συνεδρίων 

 •  shorex,

 •  ταξίδια γάμου και ειδικού ενδιαφέροντος,

 •  ενοικιάσεις αυτοκινήτων

 

Η Cretan Holidays είναι μέλος του ιδιόκτητου Ομίλου Εταιρειών Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ Α.Ε, ο οποίος δραστηριοποιείται σε πολλαπλά τμήματα της Ελληνικής ταξιδιωτικής βιομηχανία.

 

www.cretanholidays.gr

sponsor.jpg

Η Get3D αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στο χώρο του 3D Printing, 3D Scanning και 3D design.

 

Διαθέτοντας συνολική έκταση εργαστηρίων σε Αθήνα και Κρήτη μεγαλύτερη των 500τμ και τα πλέον σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια είναι σε θέση να παρέχει:

 • υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ειδικών κατασκευών,

 • additive manufacturing,

 • reverse engineering,

 • product development κ.α.

 •  

Παράλληλα παρέχονται υπηρεσίες κατασκευής με χρήση composite materials όπως glass fiber, carbon fiber, πολυουρεθάνης, κατασκευής καλουπιών κ.α. Ενώ στο σύνολο η εταιρεία διαθέτει την ικανότητα να παράγει ακόμη και μικρές σειρές προϊόντων (έως 1000-3000 τμχ).

https://get3d.gr/el/

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.jpg

Η εταιρία «Πλαστικά Κρήτης», ιδρύθηκε το 1970 στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1999. Σήμερα ο Όμιλος Πλαστικά Κρήτης αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων στην Ελλάδα, με ισχυρό εξαγωγικό προσανατολισμό και διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων του. Ο Όμιλος διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις σε 7 χώρες,στην Ελλάδα, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Τουρκία και τη Ρωσία. Τα προϊόντα του πωλούνται σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ειδικεύεται στην παραγωγή των εξής προϊόντων:

 

 KRITILEN ® masterbatches (πρώτες ύλες για τη βιομηχανία πλαστικών)

 KRITIFIL ® πλαστικά φύλλα για αγροτικές εφαρμογές

 KRITIFLEX ® γεωμεμβράνες

 KRITISOL ® σωλήνες πολυαιθυλενίου

 KRITISAN ® ανακυκλωμένα πλαστικά 

 KRITIRES ® ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές

https://www.plastikakritis.com/gr

AENAOS.jpg

Η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, μια εταιρία αποκλειστικά ασχολούμενη με τα συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 1998, είναι εφοδιασμένη με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα αλλά και την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να διασφαλίζει ένα σίγουρο και οικολογικό αποτέλεσμα.

 

Με όραμα τη μέγιστη αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για τον άνθρωπο και τη φύση, η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ενεργειακών συστημάτων.

https://www.aenaos-systems.gr/gr

SMART BUILDINGS.jpg

Τεχνολογία, εξέλιξη και ασφάλεια , τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την εποχή μας, τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τη Smart Buildings.

Η Smart Buildings ΚΑΤΡΑΣ ΜΗΝΑΣ είναι μέλος της EIBA – KNX (European Installation Bus) από το 1998 και δραστηριοποιείτε στους κτιριακούς αυτοματισμούς και τα ηλεκτρομηχανολογικά έργα από το 1998 με συνεχώς αναπτυσσόμενους ρυθμούς. Η πολυετή εμπειρία στο χώρο αυτό και η συνεχής επιμόρφωση έφτασαν τη Smart Buildings σε ένα υψηλό επίπεδο κατασκευών.

Βασικός τομέας της Smart Buildings είναι οι μελέτες, κατασκευές, προγραμματισμός έξυπνων κτιρίων αλλά και συμβατικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Έργα της βρίσκονται στον κατάλογο της ZENNIO ως σημαντικά έργα ανά τον κόσμο! https://www.zennio.com/references

https://smartbuildings.gr/

ΑΤΕΜ.jpg

ΑΦΟΙ ΤΣΙΚΡΙΤΣΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - ΟΕ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΣΙΔΗΡΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

Η εταιρεία ΑΤΕΜ δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου ως πιστοποιημένος κατασκευαστής της ΕΤΕΜ. Η εταιρεία μας, παράγει κουφώματα αλουμινίου, ρολά, σίτες, πόρτες εσωτερικές και θωρακισμένες, γκαραζόπορτες καθώς και παντός είδους σιδηροκατασκευές. Προσπαθώντας καθημερινά για την ποιότητα των προιόντων της, τα υλικά και τα εξαρτήματα προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης και είναι εγκεκριμένα από την εταιρεία ΕΤΕΜ. Οι μηχανισμοί των κουφωμάτων προμηθεύονται από τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο οίκο παραγωγής μηχανισμών στον κόσμο, την εταιρεία GIESSE. Όλα τα προιόντα κατασκευάζονται από υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας που χειρίζονται εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.

Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της ΕΤΕΜ
http://www.atem-oe.gr