NEW ROBOT RECTANGLE WHITE MINOAN ROBOTSPORTS COMPETITION.jpg

MINOAN    ROBOTSPORTS   COMPETITION

10 έως 12 Ιουνίου 2022
Φιλωνίδειο κλειστό γυμναστήριο Λιμένας Χερσονήσου.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα διαγωνισμός που εστιάζει στην Αθλητική Ρομποτική!!!

Προπονητές - Μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν Αθλητές - Ρομπότ και να συναγωνιστούν στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

Οι κατηγορίες των Αθλημάτων απαιτούν εξαιρετική εφευρετικότητα, μηχανική, κωδικοποίηση, στρατηγική και ομαδική εργασία. Για κάθε Άθλημα, δεν υπάρχει μια ενιαία σωστή ή τέλεια λύση, αλλά ακαθόριστοι τρόποι προσέγγισης της δεδομένης εργασίας, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι προκλήσεις είναι σύντομες αλλά πολυδιάστατες, σχεδιασμένες να δίνουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, όχι μόνο κατά τη διαδικασία προετοιμασίας αλλά και κατά τη διάρκεια των πραγματικών αγώνων!

Ο διαγωνισμός φιλοδοξεί να καλλιεργήσει στους μαθητές την δημιουργικότητα, την ομαδικότητα, την επίλυση προβλημάτων, την εφευρετικότητα, τον υγιή συναγωνισμό, ενώ παράλληλα να διδαχτούν μέσα από την αθλητική ρομποτική, μηχανική, προγραμματισμό, μαθηματικά, φυσική.

Κάθε ομάδα μπορεί να πάρει μέρος σε όσα αθλήματα επιθυμεί, τηρώντας πάντα τους κανόνες κάθε αθλήματος.

Οι κατηγορίες αφορούν μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου και χωρίζονται ηλικιακά.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απολύτως δωρεάν.

Οι νικητές των 3 πρώτων θέσεων κάθε κατηγορίας διεκδικούν προκρίσεις σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς Ρομποτικής στο Εξωτερικό, καθώς και μοναδικά δώρα τεχνολογίας.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ & ΚΑΝΟΝΕΣ

CREATE  -  CODE  -  RUN

NEW ROBOT MINOAN ROBOTSPORTS COMPETITION.png
NEW ROBOT MINOAN ROBOTSPORTS COMPETITION.png
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ.png
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ.png
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ.png
ΠΑΛΗ.png
DRONES.png
ΡΑΛΛΥ.png
ΜΕΤ'ΕΜΠΟΔΙΩΝ.png
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ.png
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.png
ΕΚΘΕΣΗ.png

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  

Καθώς γίνονται συνεχή updates παρακαλούμε να ελέγχετε συχνά τις κατηγορίες που έχετε επιλέξει να πάρετε μέρος. 

Τυχόν ενημερώσεις εμφανίζονται με μπλε γράμματα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Logo KEDX all.jpg
HERO LOGO.png

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

PK_logo_003.png

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ:

mainlogo (1).png
logo_gga.jpg
1pde_kritis_newlogo5_WEBPAGE1.jpg
Logo DX.jpg
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.png
λογοτυπο σε υψηλή ανάλυση.jpg

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ANEK LINES LOGOTYPO  + www  LOW RES RGB.jpg
MYTILINAIOS.jpg
get 3d_transparent.png
ΠΛΑΣΤΙΚΑ Blue Greek Logo PK.png

ΕΠΙΣΗΜΟΣ  ΧΟΡΗΓΟΣ  ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

AEG_Logo_Primary Star Alliance_White_RGB.jpg

ΧΟΡΗΓΟΙ   ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ANEK LINES.jpg

ΑΝΕΚ LINES, κάθε ταξίδι είναι μοναδικό!

 

Με αφετηρία απλούς ανθρώπους της Κρήτης, η ANEK LINES ταξιδεύει 55 χρόνια, γράφοντας ιστορία στις θάλασσες της Μεσογείου.

Το ταξίδι άρχισε τον Απρίλιο του 1967. Με σεβασμό στους ανθρώπους της, διατηρώντας την αμιγώς ελληνική ταυτότητά της, η μεγάλη οικογένεια της ΑΝΕΚ LINES, εξυπηρετεί χιλιάδες επιβάτες με το σύγχρονο στόλο της, το ανθρώπινο πρόσωπό της και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει.

 

Σήμερα, με συνέπεια και ευθύνη, υπηρετεί τη μεγάλη παράδοση που η ίδια έκτισε βήμα-βήμα. Μια ελληνική Εταιρεία, από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες ακτοπλοϊκές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με τη φιλοσοφία της να παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Πάντοτε ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της.

Παραμένει δυναμικά πρωτοπόρα στους θαλάσσιους δρόμους της Ελλάδας και της Αδριατικής, μεταφέροντας με αξιοπιστία επιβάτες και οχήματα, διαθέτοντας σύγχρονα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία.

 

Στα πλοία της ΑΝΕΚ κάθε φορά ζεις μια εμπειρία ξεχωριστή. Γιατί οι άνθρωποί της πιστεύουν ότι κάθε ταξίδι είναι μοναδικό. Σας υποδέχονται με την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλα τα πλοία της Εταιρείας είναι σύγχρονα με πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους και άνετες καμπίνες.

 

Στα εστιατόρια η μεγάλη ποικιλία επιλογών ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα, γευστικές προτάσεις που σε ταξιδεύουν προσφέρουν μια μοναδική εν πλω γαστρονομική εμπειρία. Με έμφαση στην αναγνωρισμένη για τις ευεργετικές της ιδιότητες Κρητική Διατροφή: ποιοτικό φαγητό με αγνά υλικά και πρωταγωνιστή τον θησαυρό της κρητικής γης, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που μόνο η ΑΝΕΚ LINES σε ολόκληρη την Ευρώπη χρησιμοποιεί στα εστιατόρια των πλοίων της. Το φαγητό μπορεί να συνοδευθεί με κάποια επιλογή από την πλούσια λίστα κρασιών.

Ο χρόνος περνάει ευχάριστα στα μπαρ, με ποτό ή καφέ. Στα καταστήματα διατίθενται ποιοτικά προϊόντα και αναμνηστικά. Η επικοινωνία και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο δεν σταματούν στιγμή με το αναβαθμισμένο WiFi On Board από όλα τα σημεία του πλοίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

Η ΑΝΕΚ LINES βρίσκεται πάντοτε δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, στηρίζει διακριτικά όσους έχουν ανάγκη την αρωγή της, κοινωνικές δομές και ιδρύματα, ενθαρρύνει εμπράκτως κάθε αξιόλογη δραστηριότητα με πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, επιστημονικό και αθλητικό χαρακτήρα. Υπερήφανος πρεσβευτής της χώρας μας, δίνει το παρών κάθε χρόνο στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές και εμπορικές εκθέσεις. Ανταποδίδει την τιμητική εμπιστοσύνη των επιβατών με εκπτώσεις σε ημερήσια και βραδινά δρομολόγια και πακέτα προσφορών για όσους ταξιδεύουν με το αυτοκίνητό τους. Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών ΑΝΕΚ Smart Bonus επιβραβεύει τα μέλη του για τη σταθερή προτίμησή τους με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές. 

 

Με σταθερή ρότα στις αξίες που τη δημιούργησαν, η ΑΝΕΚ LINES ενσαρκώνει μία μοναδική ιστορία αγώνα, επιτυχίας και ανάπτυξης με ανθρώπινο πρόσωπο. Με μόνιμη έγνοια της τη συνεχή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει στους επιβάτες της. Η σταθερή εμπιστοσύνη τους είναι για την ΑΝΕΚ LINES η μεγαλύτερη επιβράβευση.

https://www.anek.gr/

MYTILINAIOS.jpg

«H Εταιρεία MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας, Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου, Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας και Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

 

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ανέρχεται σε 2,7 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 4.820  άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Επικεντρωμένη στην αειφορία, έχει θέσει ως στόχο τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά τουλάχιστον 30% έως το 2030 και να επιτύχει ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα στο σύνολο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας μέχρι το 2050, βάσει των δεικτών επίδοσης ESG για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Διακυβέρνηση.»

https://www.mytilineos.gr/

sponsor.jpg

Η Get3D αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στο χώρο του 3D Printing, 3D Scanning και 3D design.

 

Διαθέτοντας συνολική έκταση εργαστηρίων σε Αθήνα και Κρήτη μεγαλύτερη των 500τμ και τα πλέον σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια είναι σε θέση να παρέχει:

 • υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ειδικών κατασκευών,

 • additive manufacturing,

 • reverse engineering,

 • product development κ.α.

 •  

Παράλληλα παρέχονται υπηρεσίες κατασκευής με χρήση composite materials όπως glass fiber, carbon fiber, πολυουρεθάνης, κατασκευής καλουπιών κ.α. Ενώ στο σύνολο η εταιρεία διαθέτει την ικανότητα να παράγει ακόμη και μικρές σειρές προϊόντων (έως 1000-3000 τμχ).

https://get3d.gr/el/

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.jpg

Η εταιρία «Πλαστικά Κρήτης», ιδρύθηκε το 1970 στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1999. Σήμερα ο Όμιλος Πλαστικά Κρήτης αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων στην Ελλάδα, με ισχυρό εξαγωγικό προσανατολισμό και διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων του. Ο Όμιλος διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις σε 7 χώρες,στην Ελλάδα, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Τουρκία και τη Ρωσία. Τα προϊόντα του πωλούνται σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ειδικεύεται στην παραγωγή των εξής προϊόντων:

 

 KRITILEN ® masterbatches (πρώτες ύλες για τη βιομηχανία πλαστικών)

 KRITIFIL ® πλαστικά φύλλα για αγροτικές εφαρμογές

 KRITIFLEX ® γεωμεμβράνες

 KRITISOL ® σωλήνες πολυαιθυλενίου

 KRITISAN ® ανακυκλωμένα πλαστικά 

 KRITIRES ® ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές

https://www.plastikakritis.com/gr

AENAOS.jpg

Η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, μια εταιρία αποκλειστικά ασχολούμενη με τα συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 1998, είναι εφοδιασμένη με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα αλλά και την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να διασφαλίζει ένα σίγουρο και οικολογικό αποτέλεσμα.

 

Με όραμα τη μέγιστη αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για τον άνθρωπο και τη φύση, η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ενεργειακών συστημάτων.

https://www.aenaos-systems.gr/gr

SMART BUILDINGS.jpg

Τεχνολογία, εξέλιξη και ασφάλεια , τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την εποχή μας, τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τη Smart Buildings.

Η Smart Buildings ΚΑΤΡΑΣ ΜΗΝΑΣ είναι μέλος της EIBA – KNX (European Installation Bus) από το 1998 και δραστηριοποιείτε στους κτιριακούς αυτοματισμούς και τα ηλεκτρομηχανολογικά έργα από το 1998 με συνεχώς αναπτυσσόμενους ρυθμούς. Η πολυετή εμπειρία στο χώρο αυτό και η συνεχής επιμόρφωση έφτασαν τη Smart Buildings σε ένα υψηλό επίπεδο κατασκευών.

Βασικός τομέας της Smart Buildings είναι οι μελέτες, κατασκευές, προγραμματισμός έξυπνων κτιρίων αλλά και συμβατικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Έργα της βρίσκονται στον κατάλογο της ZENNIO ως σημαντικά έργα ανά τον κόσμο! https://www.zennio.com/references

https://smartbuildings.gr/

ΑΤΕΜ.jpg

ΑΦΟΙ ΤΣΙΚΡΙΤΣΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - ΟΕ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΣΙΔΗΡΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

2ο χιλ. Ηρακλείου - Μοιρών, Ηράκλειο Κρήτης.
Εσταυρωμένος, Ελλάδα, 71301.

Κινητό : 6973 023523 , 6973 023456
Τηλέφωνο :+30-2810-370 480-81-91
Fax : +30-2810-370 494
Ιστοσελίδα : http://www.atem-oe.gr   -  Email : antonis@atem-oe.gr

Υπεύθυνοι εταιρείας : Τσικριτσάκης Αντώνης , Τσικριτσάκης Γιώργος.

Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της ΕΤΕΜ

AKTUS.jpg

Η Aktus Development δραστηριοποιείται στο χώρο των Μελετών, Κατασκευών και Real Estate από το 2017. Τεχνικά η εταιρεία στελεχώνεται από καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με πολυετή εμπειρία στο χώρο, ενώ ταυτόχρονα το έμψυχο δυναμικό συνεχώς μπολιάζεται με νέα στελέχη με όραμα για δημιουργία. Στην εταιρεία λειτουργούν Τμήματα Κατασκευών & Διαχείρισης Έργων, Επιμετρήσεων & Προσφορών, Μελετών & Αδειών, Υποστήριξης και Ψηφιακού Αρχείου, Επενδύσεων & Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Μεσιτείας Ακινήτων, Οικονομικών & Διοίκησης, Νομικό Τμήμα και Λογιστήριο.  Ο στόχος ένας και κοινός για όλους, το όφελος της εταιρείας να προέρχεται από το κέρδος του πελάτη, το οποίο επιτυγχάνεται από την ταχύτητα κατασκευής, σε άριστη ποιότητα και πάντα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους υλοποίησης τεχνικών έργων, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Aktus Development. Απευθύνεται σε Ιδιωτικούς και Δημόσιους Φορείς για την: ✓ Ανέγερση και ανακαίνιση κτιριακών έργων κατοικιών, εμπορικών καταστημάτων και βιομηχανικών μονάδων ✓ Ανέγερση και ανακατασκευή σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων ✓ Μελέτη οικοδομικών έργων και διακίνηση φακέλων αδειοδοτήσεων ✓ Επίβλεψη και διαχείριση τεχνικών έργων ✓ Ανάπτυξη / Επένδυση Ακίνητης Περιουσίας 

https://www.aktus.gr/

Subscribe to Our Newsletter

Thanks for submitting!

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon

info@he-ro.gr  - +306945071934

;Έδρα: Ηράκλειο Κρήτης Ελλάδα

 Contact us

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΣΥΝΕΧΗ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΔΩΡΕΑΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ

ΜΟΝΑΔΙΚΑ  ΠΡΟΝΟΜΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ